Curriculum Vitae

Klik op de dikgedrukte woorden om naar de desbetreffende website te gaan of meer informatie te krijgen over een specifiek project.

Persoonlijk

Naam: Marly Zweerts
Woonplaats: 's-Hertogenbosch
Nationaliteit: Nederlandse
Geboortedatum: 16-07-1992
E-mail: marlyzweerts @ gmail.com
Rijbewijs: Ja en in bezit van eigen auto

Werkervaring

Januari 2018 - heden: Office Assistant - Steppin' Out
-Klantenservice, telefonisch en per e-mail;
-Webshop beheer, plaatsen van foto's, schrijven van bijpassende teksten en verwerken van inhoudelijke wijzigingen;
-Verwerken van webshop retouren;
-Aanspreekpunt voor winkel medewerkers;
-Personele zaken als ziek- en betermeldingen verwerken en verjaardagsattenties verzorgen;
-Facturen controleren;
-Hostess van het hoofdkantoor;
-Verantwoordelijk voor het analyseren en implementeren van de Algemene Verordening Gegevensbescherming;
-Secretariële taken voor onze directeur waaronder o.a. notuleren, wekelijkse rapportages aanleveren en zaken waar nodig overnemen en uitvoeren;
-Creëren van werkbeschrijvingen;
-Organiseren van collectie presentatie voor het volledige bedrijf;
-Orders invoeren en plaatsen;
-Beheren van nos (never out of stock) artikelen;
-Planning beheren aanlevering magazijn;
-Contact met leveranciers.

Juli 2016 - december 2017: Teamleidster Goederenbeheer - De Mandemakers Groep
Nadat ik in april 2017 doorgroeide van medewerker Goederenbeheer naar Teamleidster Goederenbeheer ben ik verantwoordelijk geworden voor het aansturen, coachen en inwerken van een team van zes medewerkers. Ieder verantwoordelijk voor zijn/haar eigen leveranciers en het tijdig binnen halen van orders zodat we in één keer en op tijd uitleveren aan de klant. Naast deze taak ben ik verantwoordelijk voor het verbeteren van processen zodat we zo efficiënt mogelijk te werk gaan. Ook behoud ik contact met alle leveranciers door middel van het voeren van leveranciersgesprekken met de directeur. Ik beheer alle afspraken die in deze gesprekken worden gemaakt en draag zorg dat de juiste personen deze afspraken nakomen. Tenslotte ben ik het aanspreekpunt voor de formule TKI op de afdeling Goederenbeheer.

Januari 2015 - mei 2016: Store Manager - ST. studio
Nadat ik in januari 2015 begon als assistent store manager in opleiding, ben ik in juli doorgegroeid tot assistent store manager. In december groeide ik vervolgens door tot store manager. Als store manager was ik verantwoordelijk voor het creëren van de targets, deze waarborgen en eventueel oplossingen bedenken wanneer deze niet naar wens waren. Als eindverantwoordelijke behandelde ik alle klachten en nam ik beslissingen in onze service verlening zodat onze klant zich oprecht als een koningin voelde. Maandelijks nam ik het voortouw om een team bespreking te organiseren en uitleg te geven over de nieuwe producten om de merkbeleving zo hoog mogelijk te houden. Maandelijks waren er incentives te behalen. Deze maakte ik behapbaar door ze te berekenen als target per dag. In 2015 waren wij de enige winkel die de incentives hadden behaald. Naast administratie, roosters inplannen en verkoop was ik ook verantwoordelijk voor werving en selectie. Hierbij liet ik de sollicitant graag een rondje lopen door de winkel en zelf opmerken wat zij dachten dat ik van hen verwachtte om te testen hoeveel ze al wisten van werken in de retail en hoeveel ze nog moesten leren. Ziet iemand dat er een prijskaartje op de grond ligt en raapt ze deze op? Begroet iemand een klant, of is ze te verlegen? Hoe reageren collega's op deze sollicitant? Dit is slechts een greep uit de vragen die ik op dat moment testte om te beantwoorden.

Februari 2008 - oktober 2014: Klantenservice Medewerkster - Plus Ton Henst
In 2008 ben ik begonnen als vakkenvulster met de intentie dat ik achter de kassa wilde werken. Na een half jaar was ik hiernaartoe doorgegroeid. Toen er een positie vrijkwam om achter de klantenservice te werken heb ik deze aangegrepen en hiernaar gesolliciteerd. Na enige discussie over mijn lengte achter deze balie heb ik mijn directeur volledig zijn ongelijk bewezen. Dit benadrukte hij met regelmaat. Zelfs toen ik eenmaal ontslag had genomen vroeg hij telkens of ik niet terug wilde komen. Als eerste gezicht van de winkel begroette ik iedere klant die voorbij kwam en hielp ik iedereen met elke vraag die ze eventueel hadden. Klacht afhandeling en service verlening waren vanzelfsprekende taken die bij mij werden verwacht. Wanneer iemand een klacht had en ik kon ervoor zorgen dat deze persoon met een glimlach mijn balie verliet had ik mijn doel bereikt. Op zaterdagmiddag en in mijn laatste zomer ook regelmatig doordeweeks was ik verantwoordelijk voor het indelen van de pauzes van mijn collega's en mijzelf. Ook stuurde ik hen aan met taken die op die dag van hen werden verwacht. Tenslotte was ik ook het aanspreekpunt voor leveranciers.

Februari 2013 - juni 2014: Gastvrouw - Café Thomas
Als gastvrouw in Café Thomas was ik verantwoordelijk voor het vertalen van de merkbeleving. Iedere gast werd direct begroet, kreeg in volgorde van aankomst zijn/haar bestelling en werd wanneer gewenst een praatje mee gemaakt. Na een inwerkperiode in de garderobe had ik mezelf bewezen om als gastvrouw aan de slag te gaan achter de bar en in de zomer op het terras. Ook hielp ik met promotiewerkzaamheden door buiten reguliere werktijden op locatie te werken. Na enige tijd was ik als gastvrouw zo gegroeid dat ik met gemak drie klanten tegelijk hielp, hun bestellingen door elkaar op de meest effiënte wijze klaarmaakte en vervolgens uit één hand drie verschillende bedragen aan wisselgeld teruggaf.

November 2009 - juli 2010: Tutor Engelse les - Heerbeeck College
Als tutor Engelse les heb ik tweedejaars studenten begeleid. Ik voelde me verantwoordelijk voor de verhoging van hun cijfers. Door lessenplannen af te stemmen op de behoeftes van deze twee meiden heb ik hun onvoldoendes kunnen veranderen in ruimte achten. Helaas bleek dat het voor mij niet haalbaar was om deze lessen in september 2011 voort te zetten door de druk van mijn eigen schoolwerk.

Vrijwilligerswerk

Februari 2019 - maart 2019: Vrijwilliger Klimaatmars - Milieudefensie
Mede-oganisator van de Klimaatmars voor het Jongerenblok van Jong Milieu Actief en Milieudefensie.

November 2018 - heden: Allround vrijwilliger - Wereld Natuur Fonds
Organiseren van lokale acties, bijwonen van markten en werven van nieuwe leden.

School & stage ervaring

Januari 2014 - mei 2014: Afstudeer stagiaire - Veldkamp Produkties
Taakomschrijving:

 • Afstudeer scriptie schrijven over de mogelijkheid om milieubewust filmproducties te produceren - Greenfilmmaking, filmmaking of the future?
 • Productie assistent op locatie en op kantoor;
 • Planning.
 • 2013: The Principle of Imagination - NHTV
  Deze korte film gaat over twee spelende kinderen. Wat fantasie is voor een ouder, is levensecht voor een kind.
  Taakomschrijving:

 • Producer
 • Productie assistent
 • Fotograaf
 • Sound assistent
 • Locatie manager
 • September 2012 - juli 2013: mADE TV - NHTV
  Het eindproduct van dit vak was een pilot voor een mogelijke nieuwe serie voor IDTV. Binnen deze pilot was ik een van de vier productie managers - Dorp op de Kaart.

  Juli 2012 - januari 2013: Stagiaire marketing & communicatie - Fashiolista
  Taakomschrijving:

 • Het creëren van content voor social media en onderhouden van contact met de klant;
 • Evenementen organiseren;
 • Office assistent.
 • 2012: Presentatrice en play out operator voor de live productie - Challenge Accepted
  Deze productie is gefilmd gedurende een vak dat ik heb gevolgd op de Northern Arizona University.

  September 2011 - juli 2012: mADE Events - NHTV

  Evenementen organisatie voor de opleidingen 'International Media and Entertainment Management' en 'International Game Architecture Design' te NHTV.

 • Het organiseren van de propedeuse uitreiking voor 500 gasten;
 • Het organiseren van een fieldtrip voor 200 studenten;
 • 2011: Auteur Jacob and the Magic Underwear - NHTV

  Educatie

  Februari 2019 - heden: Climate Change: The Science, The University of British Colombia

  Jul 2017 - december 2017: E-cademy De Mandemakers Groep - Leiderschapstraining

  2010 - 2014: HBO Bachelor International Media & Entertainment Management, NHTV University of Applied Sciences te Breda.
  Specialisatie: productie.
  Titel: Bachelor of business administration in Media & Entertainment Management.

  2004 - 2010: Atheneum, Heerbeeck College te Best.
  Specialisatie: Cultuur & Maatschappij.

  Certificaten

  2018: AED & reanimatie | Burgerhulpverlener - Hartstichting
  2013: Oog voor veiligheid - Centraal Bureau Levensmiddelenhandel
  2012: Agressie in de winkel - Centraal Bureau Levensmiddelenhandel

  Skills

  Microsoft Office Professional & Apple
  Adobe: Premiere Pro, Dreamweaver, Photoshop
  Social Media

  Talen

  Nederlands - moedertaal
  Engels - vloeiend
  Spaans - redelijk in spreken, lezen en verstaan
  Duits - redelijk in spreken, lezen en verstaan

  Referenties

  Clé Enneking - CEO Steppin' Out
  Marly is een gedreven collega. Zij is precies, zelfstandig en werkt probleem oplossend. Als front-assistent heeft zij afgelopen jaar meer dan goed gefunctioneerd. Marly is pragmatisch, hulpvaardig en en sociaal. Een fijne teamplayer met uitstekende contactuele eigenschappen.
  Bron: LinkedIn.

  Esther Bosch - Operationeel Manager Steppin' Out
  In een bouwende periode voor Steppin’ Out heb ik met Marly mogen samenwerken waarbij ze me consequent opviel dat ze haar taken heel loyaal, geconcentreerd en heel goed uitvoerde. In een beperkte tijd levert ze steeds een complete prestatie en is ze betrouwbaar en analytisch heel sterk. Ze schakelt snel over met klanten en leveranciers van de Nederlandse taal naar professioneel Engels en vice versa. Naast dat ze een gezellige medewerker is is ze verder ook pragmatisch, sociaal en positief ingesteld. Voor het bedrijf heeft ze regelmatig administratieve en logistieke zaken moeten uitzoeken die niet tot haar taken behoorde. Ze heeft zich hier volledig in gestort en kwam altijd met een oplossing of antwoord. Zoals ik Marly heb leren kennen is ze naast een hele sterke front-office-functie volgens mij ook breed binnen ambitieuze bedrijven op andere afdelingen in te zetten.
  Bron: LinkedIn.

  Kasper Kemper - voormalig Creative Director Steppin' Out
  Marly neemt haar werk altijd serieus en voert haar werkzaamheden zorgvuldig uit. Ze is bedachtzaam en serieus, lost graag problemen op en heeft een gestaag en steady werktempo. Marly is bescheiden en werkt zelfstandig. Iemand aan wie je dingen kan overlaten, in het vertrouwen dat het goed komt. Wat mij persoonlijk ook aansprak was haar collegialiteit. Ze zag waar collega's hulp nodig hadden en was totaal niet te beroerd om dan een handje te helpen, ook al behoorde het niet tot haar taken en werd daardoor haar werkdag verlengd. Een belangrijke eigenschap binnen een klein bedrijf!
  Bron: LinkedIn.

  Jenske van den Oetelaar - voormalig Store Manager SuperTrash
  Marly is een leergierige en ambitieuze jonge vrouw die graag aan haar carriere bouwen. Ze is serieus in haar werk en doelgericht. Ze gaat niets uit de weg om haar doelen te bereiken en dat vind ik een erg sterke eigenschap van haar. Marly is kritisch op collega's maar vooral ook kritisch op haar zelf omdat perfect pas goed is. Ik ken Marly als een erg prettige collega om mee samen te werken, ze is open en vriendelijk, behulpzaam en loyaal en bovendien ook een hele gezellige collega. Ze gaat voor klanten tot het uiterste om de juiste service te bieden. Marly is iemand die makkelijk contact maakt en stelt oprecht geinteresseerde en goede vragen.
  Bron: LinkedIn.

  Marly Zweerts

  Marly Zweerts

  Bucketlist

  • PADI advanced diver behalen - check;
  • Leer piano spelen - work in progress;
  • Genieten van kleine momentjes die de dag bijzonder maken - work in progress.